2 × mai multă apropiere - 2 × mai puține probleme

Doi copii înseamnă nevoi diferite, dar în X-Double nu este necesar niciun compromis. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor tale și nevoilor micuților tăi, am creat un cărucior pentru gemeni sau doi copii de vârste diferite. Cel mai ușor și mai mic cărucior dublu de pe piață – cântărește doar 11,9 kg. Îl puteți plia și desface cu ușurință. Când este pliat, nu este mult mai mare decât un singur cărucior!

Acest model este agil și ușor de manevrat. Deși este destinată pentru doi copii, se poate încadra cu ușurința într-o ușă cu o lățime de 75 cm. Important, căruciorul X-Double poate fi folosit și de nou-născuți. Acest lucru este posibil datorită unui spătar care poate fi poziționat plat și centurilor de siguranță speciale.

 

X Double:

Preț:
1,549.00RON
Buc.:
Comparați-l cu

Acum mai mult spațiu datorită unui landou mai mare

Detalii

Modele noi, siguranță mai mare

Detalii

Fără limite cu X-Double

Doi copii înseamnă de două ori mai multe primele cuvinte, pași și zâmbete, dar și multă mai multă responsabilitate. Chiar și atunci când sunt mici, au nevoi diferite. Vor fi momente când unul dintre copii ar dori să tragă un pui de somn, în timp ce celălalt dorește să exploreze lumea uitându-se în jur în timpul plimbării. Datorită scaunelor duble ale lui X-Double, acest lucru este ușor de realizat. În același timp, le veți urmări în permanență. Dubla parentalitate este, de asemenea, dubla responsabilitate. Și la propriu! Purtarea a doi bebeluși este o mare provocare pentru spatele tău. Mamele însărcinate gemene au nevoie de timp pentru a se recupera și a câștiga forță, iar ridicarea este adesea dureroasă. Nici treaba tatălui nu este ușoară! Prin urmare, căruciorul este foarte ușor. De ce ai vrea să porți o greutate în plus, adevărat? Apropo, fiecare călătorie cu doi copii înseamnă și de două ori mai multe bagaje. Chiar și o scurtă plimbare sau o scurtă excursie în centrul orașului necesită luarea de lucruri pentru ambii copii. Îți imaginezi? Sunt destul de multe pachete! Dar înseamnă că, având gemeni nou-născuți în familie, trebuie să cumperi o mașină nouă, mai mare? Nu. Este suficient să aveți un cărucior mai mic ca dimensiune și compact după pliere? X-Double pliat are 56 × 73,5 × 30,5 cm (cu roțile scoase), exact ca un simplu cărucior! Așa că îl poți transporta cu mașina. Imaginează-ți că ești împachetat și că ești pe drum rapid și ușor, nu? copilul tău mai mare observă ceva interesant și aleargă bucuros să verifice, în timp ce tu îi pui fratele mai mic în cărucior. Îngrijirea a doi bebeluși necesită să aveți ochi în jurul capului! Nu vă putem oferi asta, dar am venit cu altceva. Caruciorul X-Double este echipat cu o catarama pentru centura de siguranță ușor de utilizat. Vă permite să vă fixați copiii ușor și rapid.

Plimbare lină cu căruciorul X-Double

Un cărucior pentru doi copii poate fi o povară pentru un părinte. De aceea, ne-am asigurat că X-Double este ușor de condus și ușor de pliat. Cântărește 11,9 kg – este cel mai ușor model de cărucior dublu de pe piață. De asemenea, are o blocare automată care fixează cadrul, ceea ce îl face convenabil de ridicat și de transportat atunci când este pliat. In ciuda faptului ca căruciorul este dublu încărcat, soluțiile folosite îl fac ușor de manevrat. Roțile din față pivotante și un centru de greutate bine echilibrat fac căruciorul să se rotească ușor în jurul axei sale - și asta înseamnă nimic mai puțin decât o conducere dinamică.

Siguranța este cel mai important lucru atunci când vine vorba de copii

Mai ales când necesită dublă concentrare și atenție. De aceea am conceput soluții care vor face treaba mai ușoară. Am echipat X-Double cu elemente reflectorizante pentru a îmbunătăți vizibilitatea după întuneric. Le punem pe roți si pe copertina căruciorului. Datorită acestora, căruciorul este clar vizibil din toate părțile. Iar dacă însoțiți X-Double cu pătuțul X-Nest cu elementele reflectorizante din capotă, veți crește și mai mult vizibilitatea. Pe de altă parte, funcția de blocare a roților din față ajută la o deplasare lină chiar și pe suprafețe solicitante (cum ar fi trotuarul sau nisipul). Barele de protecție independente și suporturile pentru picioare reglabile fac fiecare copil în siguranță, chiar și atunci când ai grijă de celălalt. Barele de protecție pot fi, de asemenea, îndepărtate, ceea ce face mult mai ușoară fixarea centurilor de siguranță. Căruciorul are și un sistem inteligent de centuri de siguranță (pretabil si pentru nou născut). Toate acestea: curelele de umăr, curelele pe poală și o curea pentru picioare formează un întreg sistem coeziv. Ele formează sistemul de prindere cerut și aprobat de standarde. Datorită acestuia, puteți fixa ambii copii ușor și rapid. Poți regla suporturile pentru picioare în funcție de nevoile fiecărui copil, astfel încât să își poată odihni confortabil picioarele.

Doi copii într-un cărucior 2 în 1 = momente fericite în familie

Calculul nostru este simplu: atunci când pui 2 copii într-un cărucior cu funcționalitate 2 în 1, vei călători mult timp. Copiii cresc și se dezvoltă într-un ritm surprinzător. Nici măcar nu vei privi înapoi când copiii tăi vor începe să meargă și să descopere lumea pe propriile picioare. X-Double îi va însoți în primii ani de viață. Căruciorul este conceput pentru a transporta doi copii din momentul nașterii. Greutatea maximă a unui copil care călătorește într-un cărucior este de 15 kg. Spătarele reglabile cu un unghi de peste 150 de grade fac căruciorul să răspundă nevoilor copilului încă de la naștere. Curelele de reglare (bune chiar și pentru sugari și nou-născuți) asigură confort și potrivirea înălțimii copilului. Cei mai mici copii pot fi transportați culcați (mulțumită unui sistem de centuri special conceput). Pe de altă parte, un copil mai mare poate călători așezat și pe jumătate așezat. În plus, pentru un nou-născut sau sugar, puteți cumpăra pătuț X-Nest care se poate atașa la cadrul căruciorului. X-Double vă oferă încă o soluție importantă pe care nu o veți găsi în manual. Se întâmplă adesea ca un copil mai mare să fie gelos pe cel mai mic și să-și dorească aceleași lucruri. Dar atunci când copiii tăi călătoresc într-un cărucior cu două locuri, le poți acorda atenție simultan. Când copiii tăi sunt împreună de mici și învață unii de la alții fără a se deranja unul pe altul, ei cresc fericiți.

Scaune independente într-un cărucior dublu? Da!

Deși copiii călătoresc într-un singur cărucior, se pot simți ca doi separați. Scaunele separate asigură o călătorie confortabilă ambilor copii. Datorită X-Double, copilul dumneavoastră poate avea nevoi diferite. Dar nu îi va face să se depărteze. Acest cărucior pentru doi, dotat cu soluții gândite, înseamnă că, deși în locuri separate adaptate nevoilor diferite, copiii călătoresc aproape unul de celălalt.
Ce o determină? Reglare independentă a scaunului, bare de protecție separate, suport pentru picioare și capote. Rețineți că chiar și o mică diferență de vârstă între copii necesită condiții diferite de călătorie. X-Double poate transporta doi copii de vârste diferite. Puteți pune cu ușurință spătarul plat, ceea ce înseamnă că până și un nou-născut poate călători în el. Pentru un copil mai mare care stă deja singur, puteți ridica spătarul. Și ești pregătit pentru o călătorie confortabilă!

Acest cărucior este un cameleon!

A avea doi copii mici înseamnă satisfacerea nevoilor a două persoane diferite. De aceea ți-am pregătit o serie de accesorii suplimentare care îți vor permite să asiguri siguranță și confortul copiilor tăi. Poți cumpăra o plasă de țânțari, utilă în timpul călătoriilor de vară, o husă de ploaie și un pătuț moale cu mânere, în care poți transporta cu ușurință un copil care doarme. Are reflectoare si saltea detașabilă pentru spălare. Îl poți plia cu ușurință pentru transport. Deci... Mergem la o plimbare?

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Cărucioarele X-lander dispun de un certificat TÜV acordat de grupul internațional TÜV Rheinland care efectuează cercetări și certificări de produse de mai mult de 150 de ani în privința siguranței, a funcționalității, a portabilității, a uzabilității și a durabilității.

Cărucioarele sunt conforme standardelor europene de siguranță EN 1888 care determină cerințele uniforme tehnice privind siguranța precum și procedura de verificare a cărucioarelor în Europa. Fiecare produs certificat obține un marcaj care arată caracteristicile testate ale produsului.

Accesorii

Descoperiți produsele noi și creați-vă propriul set

Detalii