Pentru părinții care călătoresc

Cărucior compact care te va uimi prin funcționalitatea sa. Cu 6,9 kg, este cel mai ușor dintre toate modelele și ușor de transportat atunci când este pliat, datorită unei curele de umăr confortabile. După deschidere, este spațios, confortabil, extrem de agil si ușor de manevrat. Aproape că simți că nu are nevoie de ajutor în timpul mersului, datorită roților de înaltă calitate cu rulmenți și amortizare moale. De asemenea, este supus unor teste de calitate și siguranță mult mai exigente decât cele cerute de standardul pentru cărucioare. Certificat de la naștere pana la 22 kg.

Un cărucior ultra-ușor, tip 2 în 1 pentru părinții care călătoresc.

X Fly:

Preț:
1,549.00RON
Buc.:
Comparați-l cu

Acum mai mult spațiu datorită unui landou mai mare

Detalii

Modele noi, siguranță mai mare

Detalii

PACHETUL ÎNTREG Set 2 în 1

Cărucior cu scaun auto 0+

Compatibil cu niște modele ale altor brand-uri Maxi Cosi, Be Safe, Kiddy, Cybex

De la naștere până la 22 kg

Cărucior pentru bebeluși și peste

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Cărucioarele X-lander dispun de un certificat TÜV acordat de grupul internațional TÜV Rheinland care efectuează cercetări și certificări de produse de mai mult de 150 de ani în privința siguranței, a funcționalității, a portabilității, a uzabilității și a durabilității.

Cărucioarele sunt conforme standardelor europene de siguranță EN 1888 care determină cerințele uniforme tehnice privind siguranța precum și procedura de verificare a cărucioarelor în Europa. Fiecare produs certificat obține un marcaj care arată caracteristicile testate ale produsului.

Accesorii

Descoperiți produsele noi și creați-vă propriul set

Detalii