Design la modă, calitate și siguranță

X-Follow este o soluție pentru părinții care au nevoie de soluții unice în fiecare detaliu. Prin urmare, am acordat foarte multă atenție elementelor mici atunci când l-am proiectat. Datorită acestui lucru, vă oferim un cărucior frumos realizat și funcțional. Ne-am asigurat că X-Follow a fost asamblat rapid și fără efort.

Este un cărucior ideal pentru părinții moderni, care apreciază designul excelent și 6 culori grozave din care să aleagă.

X Follow:

Preț:
1,199.00RON
Buc.:
Comparați-l cu

Acum mai mult spațiu datorită unui landou mai mare

Detalii

Modele noi, siguranță mai mare

Detalii

Pliere simplă și rapidă

În oraș, soluțiile simple, dar inteligente sunt deosebit de valoroase. Acesta a fost scopul nostru când am creat sistemul de pliere. Se bazează pe cabluri de tensionare ascunse și este acționat de 2 butoane de pe mânerul căruciorului. Apăsați primul buton și în timp ce îl țineți mutați-l pe al doilea. După deblocare, căruciorul se pliază singur cu ajutorul gravitației. În ciuda unui sistem atât de simplu, nu este posibil să-l pliați accidental - necesită apăsarea corectă a butoanelor în ordine. Se numește un al doilea sistem de blocare și este esențial ca căruciorul să îndeplinească standardele de siguranță. Plierea căruciorului este rapidă și ușoară pentru părinte, se poate face cu o singura mana și într-un singur loc. Căruciorul cântărește doar 7,5 kg, iar atunci când este pliat, se potrivește cu ușurință în portbagajul unei mașini mici. De asemenea, are o cataramă cu autoblocare, datorită căreia căruciorul pliat poate fi transportat confortabil cu o singură mână. Dimensiunile mici după pliere (59 × 31 × 52 cm) facilitează și depozitarea căruciorului în apartament.

Perfect în fiecare detaliu

X-Follow reprezintă un design atent selectat și modern. Este minimalist și elegant. Căruciorul este disponibil în 6 culori la modă: roz pudrat, turcoaz, albastru, khaki, galben și bej. Cei care urmează tendințele vor observa cu siguranță că paleta Pantone 2021 alege galbenul însorit ca culoare a anului. Aceasta este Galbenul nostru Solar. Pentru cei curajoși, avem și Cosmic Blue, în timp ce cei care apreciază soluțiile clasice, pot alege Galaxy Beige sau Helio Green, care se bucură de ani de zile de o popularitate neîntreruptă în rândul părinților. X-Follow atrage atenția cu culorile sale la modă și aspectul estetic. Căruciorul are o linie simplă, subliniată suplimentar de un element de cadru argintiu. Își datorează ușurința și agilitatea proporțiilor perfect alese. Această soluție este un răspuns la nevoia părinților, care apreciază individualismul, precum și soluțiile elegante și compacte. X-Follow este un cărucior pentru părinți care prețuiesc și calitatea și capacitatea de adaptare la nevoile individuale. Foarte ușor (7,5 kg) și agil, este perfect pentru călătorii prin oraș. Îl poți plia rapid și ușor cu o singură mână, datorită unui sistem special. După pliere, are o dimensiune compactă, astfel încât îl poți încadra cu ușurință in portbagajul mașinii. Acestea sunt soluții valoroase care vă permit să călătoriți confortabil prin oraș cu acest cărucior. Fie că mergi la o plimbare în parc sau la cumpărături. Are un coș de cumpărături mare (45 × 36 × 15 cm), la care ai acces ușor, te va ajuta și va fi foarte apreciat. Rulmenții de la roți fac căruciorul ușor de manevrat, chiar și cu o singură mână. Pernițele și roțile din spumă fac călătoria o plăcere pentru copil și puteți vizita împreună locurile preferate din oraș. O copertină mare, impermeabilă și fără sunet face călătoriile confortabile. Suportul pentru picioare este acoperit cu o țesătură care nu se pătează, care protejează împotriva murdăriei și este ușor de spălat. Sistemul de reglare a spătarului vă permite să găsiți cea mai confortabilă poziție pentru copilul dumneavoastră.

Siguranță

Am proiectat X-Follow cu mare grijă pentru siguranța copilului. De aceea am inclus hamuri în 5 puncte atașate la catarama de siguranță în 3 puncte. Mai mult, pe scaun au fost instalate bucle de centură suplimentare, care permit transportul în siguranță al unui nou-născut. Pentru a regla curelele, trageți ușor de capătul curelei și strângeți-o. Am adăugat un set de curele de umăr la curele - prinse cu capse și ușor de îndepărtat. De asemenea, le-am echipat cu o bandă elastică care stabilizează suportul pentru umăr pe loc, astfel încât să nu se miște. Acest lucru vă permite să protejați pielea copilului de abraziuni. Alte elemente care asigură siguranța sunt elementele reflectorizante care sunt amplasate de-a lungul întregii copertinei. Datorită acestui fapt, căruciorul este ușor de observat de la distanță. Elemente reflectorizante suplimentare se găsesc și pe coș și roți. Acest lucru face căruciorul să fie vizibil din toate părțile. Toate țesăturile folosite pentru a crea X-Follow sunt sigure pentru copii, nu conțin substanțe nocive și au teste confirmate prin certificate. Ne-am supus căruciorul la multe teste: mecanice, stabilitate și durabilitate. Toate s-au încheiat cu un rezultat pozitiv. Căruciorul respectă standardul EN 1888-1: 2018. În plus, elementele folosite la construirea lui au fost testate pentru conformitatea cu EN 71-3 (pericole chimice) și 71-2 (pericole de inflamabilitate).

Cele mai bune soluții pentru confortul copilului

Căruciorul vă va însoți copilul la fiecare pas în primii ani de viață. Prin urmare, trebuie să le ofere o senzație de confort. Multe dintre soluțiile noastre sunt concepute pentru a face călătoriile distractive. Copertina mărită protejează copilul de soare puternic sau de ploaie. Fixat cu magneți, nu va trezi copilul în timpul unui pui de somn. Spătarul poate fi rabatat în poziție culcat, astfel încât micuțul tău să poată lua un pui de somn indiferent unde te afli. Toate cele 4 roți de pe cărucior au o amortizare moale, astfel încât chiar și o călătorie pe o potecă sau pavaj neuniform nu va perturba odihna copilului dumneavoastră. Scaunul este realizat din material matlasat, plăcut la atingere, cu umplutura moale, astfel încât copilul să poată parcurge confortabil trasee mai lungi. Sistemul de reglare a curelelor spătarului vă permite să îl puneți în orice poziție doriți. Centurile de siguranță sunt echipate cu umeri pentru a proteja copilul de presiune sau abraziune.
 

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Cărucioarele X-lander dispun de un certificat TÜV acordat de grupul internațional TÜV Rheinland care efectuează cercetări și certificări de produse de mai mult de 150 de ani în privința siguranței, a funcționalității, a portabilității, a uzabilității și a durabilității.

Cărucioarele sunt conforme standardelor europene de siguranță EN 1888 care determină cerințele uniforme tehnice privind siguranța precum și procedura de verificare a cărucioarelor în Europa. Fiecare produs certificat obține un marcaj care arată caracteristicile testate ale produsului.

Accesorii

Descoperiți produsele noi și creați-vă propriul set

Detalii