Orașul este al nostru

Manevrările pe trotuare, străzi înguste, scări și pante... Plimbările prin oraș ne solicită. X-Cite înțelege perfect stilul de viață urbană. Folosind acest cărucior puteți ajunge ușor și fără probleme la locul de joacă preferat sau puteți face liniștit cumpărăturile. X-Cite este destul de ușor ca să facă față obstacolelor. Explorați orașul și plimbați-vă pe unde vă place.

Cel mai ușor și compact cărucior urban. Se pliază rapid. Pentru că timpul contează.

 

X Cite:

Preț:
1,799.00RON
Buc.:
Comparați-l cu

Acum mai mult spațiu datorită unui landou mai mare

Detalii

Modele noi, siguranță mai mare

Detalii

PACHETUL ÎNTREG Set 3 în 1

De la naștere până la 6 luni

Cărucior cu lumină X-Pram

Cărucior cu scaun auto 0+

Compatibil cu niște modele ale altor brand-uri Maxi Cosi, Be Safe, Kiddy, Cybex

De la 6 luni până la 15 kg

Un cărucior care poate fi folosit chiar și în primele zile datorită micșorătorului X-Cite.

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Cărucioarele X-lander dispun de un certificat TÜV acordat de grupul internațional TÜV Rheinland care efectuează cercetări și certificări de produse de mai mult de 150 de ani în privința siguranței, a funcționalității, a portabilității, a uzabilității și a durabilității.

Cărucioarele sunt conforme standardelor europene de siguranță EN 1888 care determină cerințele uniforme tehnice privind siguranța precum și procedura de verificare a cărucioarelor în Europa. Fiecare produs certificat obține un marcaj care arată caracteristicile testate ale produsului.

Cărucioarele pentru bebeluși X-Cite dispun de un scaun sport tip scoică.

Conform unui ortoped acest scaun are efecte pozitive asupra dezvoltării corpului copilului, mai ales asupra dezvoltării coloanei vertebrale și a articulațiilor șoldurilor.

"Cărucioarele tip scoică oferă confort adecvat în privința distribuției greutății corporale, astfel contribuie la curbura corectă a coloanei vertebrale și are efecte pozitive asupra articulațiilor șoldurilor. În plus, în cazul copiilor care prezintă o tensiune periodică la nivelul membrelor inferioare, așezarea într-o poziție îndoită influențează în mod corespunzător reducerea tensiunii. Cu alte cuvinte, această poziție împiedică tensiunea excesivă. Aici trebuie remarcat faptul că poziția fiziologică normală pentru un copil care doarme este pe spatele său. În primele șase luni nu este recomandat ca acesta să doarmă pe partea dreaptă sau stângă din cauza articulațiilor șoldului. Când va fi mai mare, dormitul pe o parte în acest cărucior nu va fi prea confortabil, însă va fi posibil. Aici țin să subliniez din nou beneficiile menționate mai sus."

Stanisław Faliszewski, M.D., PhD.

 

Accesorii

Descoperiți produsele noi și creați-vă propriul set

Detalii