Mai mult decât vă așteptați

Indiferent ce s-ar întâmpla, căruciorul X-JIVE de la X-LANDER este atât de multifuncțional încât va ține pasul cu ritmul tău. Este agil, stabil și ușor de pliat. De asemenea, sigur și confortabil pentru copil în același timp. „Crește” cu ei. Foarte important: testele confirmă că poate fi folosit chiar de la naștere. Cu siguranță, este posibil datorită utilizării unui ham special de siguranță. X-JIVE înseamnă funcționalitate și calitate.

O soluție care nu necesită compromisuri.

X Jive:

Preț:
1,299.00RON
Buc.:
Comparați-l cu

Acum mai mult spațiu datorită unui landou mai mare

Detalii

Modele noi, siguranță mai mare

Detalii

X-JIVE este un cărucior ideal pentru toate condițiile meteorologice și sezonul anului

Explorarea lumii împreună cu copilul tău este o aventură uimitoare, nu-i așa? Chiar dacă este solicitant! Știm cât de important este să fii versatil și adaptabil la condițiile în schimbare și la nevoile familiei tale. La urma urmei, excursiile la bunici, în afara orașului sau în vacanță îți permit să construiești o relație strânsă cu copilul tău și să construiești un întreg set de amintiri grozave

Pentru a face posibilă aveți nevoie de un cărucior perfect și, în primul rând, de unul care să nu vă limiteze în niciun fel. X-JIVE este conceput pentru a oferi posibilități și pentru a se adapta la diferite tipuri de drumuri. Acest cărucior pe tot parcursul anului va funcționa bine în timpul fiecărei călătorii. Îl poți adapta cu ușurință la vremea în schimbare. Adaugă o plasă de țânțari, un sac de dormit sau o husă de ploaie pentru a-ți aduce copilul cu tine. Împărtășiți pasiunile. Creați împreună amintiri de neuitat! Indiferent de condiții. Schimbare bruscă de planuri? Ușor de păsărit! Sistemul de pliere este ușor de manevrat. Puteți plia cu ușurință căruciorul și îl puteți transporta chiar și într-o mașină mică. Și apoi îl puteți deschide rapid și vă puteți continua ziua. Ce altceva am făcut pentru ca X-Jive să se simtă ca acela? Am ales roți cu rulmenți metalici. Au proprietăți de călătorie îmbunătățite și garantează o călătorie lină.

Pliere simplă

Ai în minte tot felul de responsabilități și încerci să ții pasul cu lumea zilnic. În această situație, există soluții agile, flexibile, precum și funcții mobile și funcționale, care contează cel mai mult. Și exact despre asta este X-JIVE. Indiferent unde mergi, îți poți lua copilul cu tine oriunde vrei. Datorită sistemului simplu de pliere și deschidere, îl puteți împacheta cu ușurință în portbagajul mașinii. Este foarte compact dupa pliere, astfel încat il puteți depozita in apartament sau coridor.

Când este pliat, dimensiunile sale sunt de 63 × 46 × 31 cm (fără roțile puse). Puteți plia căruciorul folosind butoane. Pentru a asambla șasiul, apăsați butonul și direcționați mânerul în jos – până când blocarea rabatabilă se cuplează. Pentru a scoate roțile, apăsați butonul și glisați-le de pe ax. De asemenea, puteți scoate bara de protecție în același mod ca și roțile. Nu este ușor? Deschiderea este, de asemenea, foarte ușor. Desfaceți încuietoarea pliabilă și ridicați mânerul în sus. Șasiul va face clic când este deschis corect. Puteți instala roțile și bara de protecție cu o singură mișcare. Doar faceți clic și gata!

Cărucior pe tot parcursul anului, multifuncțional și la îndemână

X-JIVE este echipat cu un coș mare de cumpărături cu dimensiunile de 35 × 32 × 10 cm care poate fi mărit suplimentar cu velcro. Coșul mare este de ajutor atunci când mergeți la cumpărături. Poate ține haine suplimentare pentru bebeluși, o pătură și o husă de ploaie, care sunt cu siguranță o necesitate în utilizarea de zi cu zi. Ușor de curățat Să ai un copil în viața ta înseamnă mai multe zâmbete, bucurie și... spălare.

Știm cât de mult prețuiești țesăturile și materialele care sunt ușor de curățat. De aceea am folosit poliester lavabil când am creat X-JIVE. Datorită acestui lucru, vei scăpa de pete cât de repede apar. În plus, suportul pentru picioare, care este deosebit de expus la murdărie, este acoperit cu cauciuc. Puteți șterge cu ușurință și roțile. Știm cu toții că vremea se poate schimba brusc în timpul unei plimbări lungi. Chiar și atunci, X-JIVY poate fi curățat și întreținut cu ușurință înainte de a-l pune în portbagajul mașinii.

Siguranța este pe primul loc

Siguranța copilului tău este cel mai important lucru. De aceea ne-am ocupat de o serie de soluții care sa ofere suport in acest domeniu. Trebuie să știți că X-JIVE a fost testat la Institutul independent TÜV. Datorită acestui fapt, am confirmat conformitatea acestuia cu standardul EN 1888-2: 2018. A avut rezultate bune la testele de anduranță până la 22 kg. De asemenea, a fost supus unor teste de siguranță privind stabilitatea și compoziția materialelor.

Nu conține substanțe nocive, nu există goluri. Deci suntem siguri că vă oferim un produs complet sigur. Cu toate acestea, standardele nu sunt totul. X-JIVE este echipat cu centuri de siguranță in 5 puncte. 5 puncte, deoarece clemele de prindere a centurii de siguranță ies din 5 locuri. Copilul nu poate aluneca și cădea singur. Curelele îl fac să fie fixat stabil și sigur. X-JIVE este, de asemenea, echipat cu elemente reflectorizante. Întregul panou frontal al capotei reflectă lumina. Acest lucru îl face vizibil atât din față, cât și din lateral. Există, de asemenea, dungi reflectorizante pe fiecare jantă. Această soluție asigură o bună vizibilitate la amurg. Și vă puteți bucura de o plimbare caldă de seară alături de cei dragi.

Buggy unic pentru multe generații viitoare

Mulți părinți se întreabă cum să aleagă un cărucior care să reziste mult timp. Și suntem conștienți de importanța calității și a fiabilității produsului. De aceea ne dorim ca X-JIVE să țină pasul cu copilul dumneavoastră și să reziste mult timp. Cu acest cărucior pe tot parcursul anului, un copil poate călători de la bebeluș până la vârsta de 4 ani (sau până când ajunge la o greutate de 22 kg). Un scaun spațios cu dimensiuni de 35 × 20 cm asigura confort pentru fiecare copil care călătorește în interior. Adâncimea standard de 50 cm poate fi mărită la 70 cm după extinderea panoului capotei.

Curelele vă permit să alegeți una din trei poziții: potrivită pentru un nou-născut, bună pentru un copil care nu stă încă singur și potrivită și pentru un copil mic care stă deja în picioare. În plus, bara de protecție detașabilă permite unui copil mai mare să intre singur în cărucior. Sistemul de spătar reglabil face călătoria confortabilă. Tot ce trebuie să faci este să eliberezi mecanismul de blocare a centurii și să-i reglezi lungimea. Unghiul spătarului este – chiar și peste 150 °. Acest lucru vă permite să transportați un nou-născut sau să adormi confortabil un copil mai mare. Sună ca o călătorie fascinantă plină de aventuri? Să o trăim împreună!

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Cărucioarele X-lander dispun de un certificat TÜV acordat de grupul internațional TÜV Rheinland care efectuează cercetări și certificări de produse de mai mult de 150 de ani în privința siguranței, a funcționalității, a portabilității, a uzabilității și a durabilității.

Cărucioarele sunt conforme standardelor europene de siguranță EN 1888 care determină cerințele uniforme tehnice privind siguranța precum și procedura de verificare a cărucioarelor în Europa. Fiecare produs certificat obține un marcaj care arată caracteristicile testate ale produsului.

Accesorii

Descoperiți produsele noi și creați-vă propriul set

Detalii