În așteptarea unei noi aventuri

Marca X-lander a fost creată pentru părinții activi cărora le place să-și petreacă timpul liber împreună cu copiii lor în aer liber. Înțelegem că în fiecare zi porniți la cea mai bună plimbare a vieții Dvs. și suntem mândri să ținem pasul cu Dvs.

Etapele procesului de proiectare și de producție

X-lander are un design și un look inovator, iar caracteristicile speciale le reprezintă soluțiile care îmbunătățesc siguranța copilului Dvs.

Pentru a oferi cea mai bună calitate, compania noastră a implementat procedurile speciale ale unui expert în procesul de proiectare și producție:

Standardele și cele mai bune practici
Managerul de conformitate (un manager care asigură conformitatea cu standardele) este responsabil pentru stabilirea cerințelor de securitate și standardelor corespunzătoare în privința produsului în fiecare etapă de proiectare și producție.

Consultări cu experții

Directorii ai diferitelor departamente de producție sunt implicați în procesul de proiectare în vederea verificării conformității produselor cu criteriile de durabilitate și siguranță în fiecare etapă a creării produsului.

Testări interne

Înainte de trimiterea produsului la un laborator autorizat în vederea efectuării testelor oficiale (în cazul nostru acest laborator este grupul german TUV Rheinland) produsul este testat în laboratorul nostru intern. Principiul nostru constă în faptul că în timpul efectuării testelor parametrii cheie stabilite de standardul EN 1888 să fie depășite de 2 sau 3 ori. Acest lucru este valabil de exemplu în cazul numărului de ore ale testării, sarcina în timpul testării sau numărul de repetiții în timpul încercărilor de rezistență. Un exemplu ar fi testarea repetată privind presarea mânerului căruciorului încărcat. Standardul prevede 10 mii de repetații. În cazul modelului X-Move testăm produsul făcând 40 de mii de cicluri pe mașina noastră folosită pentru efectuarea testelor.

Testări independente

Procesul următor constă în faza de testare și certificare de către grupul de testare și certificare TÜV Rheinland.

Supravegherea liniei de producție

Următoarea etapă este supravegherea procesului de producție. Inspectorii noștri monitorizează îndeaproape fiecare etapă de producție și efectuează verificări aleatorii ale bunurilor înainte de trimiterea acestora la clienți. Toate procesele prezentate mai sus au fost verificate și de către angajații TÜV Rheinland.

 

certyfikat-tuv-szary

Rezultatul acestor activități este certificatul acordat de TÜV cu privire la produsele noastre și la procesul de producție. Certificatul este acordat de grupul internațional TÜV Rheinland care efectuează cercetări și certificări de produse de mai mult de 150 de ani în privința siguranței, a funcționalității, a portabilității, a uzabilității și a durabilității.

 

 

certyfikat-eu-szary

Cărucioarele X-lander sunt conforme standardelor europene de siguranță EN 1888 care determină cerințele uniforme tehnice privind siguranța precum și procedura de verificare a cărucioarelor în Europa. Fiecare produs certificat obține un marcaj care arată caracteristicile testate ale produsului.